Over ons

Op Interieurwonenplaza.nl vind je alles over producten voor in huis en tuin. Wij richten ons hierbij hoofdzakelijk op producten waar je echt iets aan hebt. Dit zijn producten die je op dagelijkse basis gebruikt, waardoor het erg belangrijk is dat deze naar je wens zijn.

Het is ons doel om jouw aankoop zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doen we door uitgebreide onderzoeken te verrichten, waardoor we in staat zijn om een top 10 met je te delen. Het is vervolgens aan jou om de 10 beste producten goed met elkaar te vergelijken.

Alle producten die we beoordelen, worden eerlijk en vakkundig beoordeeld. Dit betekent dat we alleen naar de prijs, kwaliteit en eigenschappen van het product kijken. We laten ons niet beïnvloeden door externe factoren, zoals een leverancier die graag een hogere plaats wil ‘kopen’. Dit maken wij simpelweg niet mogelijk, aangezien wij jou van het beste advies willen voorzien.

De onderzoeken worden door vakspecialisten uitgevoerd. Dit zijn mensen die in deze tak van sport werken of bovengemiddeld veel interesse hebben. Zo worden de tuingerelateerde artikelen geschreven door een ervaren tuinierder. Zij weet alles van tuinieren, maar ook over het inrichten van een tuin. 

Het doel van dit blog is evident: jou zoveel mogelijk proberen te helpen. Het inrichten van je tuin/woning maken we op interieurwonenplaza.nl graag zo makkelijk mogelijk voor je.

kitchen-living-room-gddb814170_1920